COMPANIE

Compania AMG INTERNATIONAL PRO, are sediul în Bucuresti, sectorul 6, având specialisti cu experientÄ de peste 10 ani în domeniu, poate asigura realizarea unor lucrÄri cu un inalt grad de dificultate tehnicÄ, satisfÄcând cele mai înalte exigenÅ£e ale clientilor, atât din punct de vedere calitativ cât Åi al termenelor,  vÄ stÄ la dispoziÅ£ie cu o gamÄ foarte largÄ de produse asigurate “la cheie”, cu transportul Åi montajul asigurate, la cele mai înalte cote de profesionalism.

Folosim numai materie primÄ de la cele mai prestigioase Åi importante firme producÄtoare din domeniu cum ar fi Schuko, Sykon, Reynaers, Alumil, Aluprof, Profilco, Balkan, Veka, Rehau, Gealan, Lavaal, GU, Roto, Selve, Maco, SKS, Sital, Saint-Gobain, Glaverbel, etc.

Principala noastrÄ preocupare este satisfactia clientilor. Suntem foarte conÅtienÅ£i de faptul cÄ aceasta nu e o lozincÄ, ci este principalul lucru ce serveÅte interesului nostru de dezvoltare durabilÄ. Am constatat în decursul anilor cÄ întotdeauna clienÅ£ii mulÅ£umiÅ£i se întorc la noi pentru alte lucrÄri, aducând de cele mai multe ori cu ei Åi alÅ£i viitori clienÅ£i.

ExecutÄm lucrÄri în principal în BucureÅti Åi împrejurimi, dar Åi în Å£arÄ sau în strÄinÄtate dacÄ e vorba de servicii care sÄ justifice depalsarea.