COMPANIE

Compania AMG INTERNATIONAL PRO, are sediul în Bucuresti, sectorul 6, având specialisti cu experientă de peste 10 ani în domeniu, poate asigura realizarea unor lucrări cu un inalt grad de dificultate tehnică, satisfăcând cele mai înalte exigenţe ale clientilor, atât din punct de vedere calitativ cât şi al termenelor,  vă stă la dispoziţie cu o gamă foarte largă de produse asigurate “la cheie”, cu transportul şi montajul asigurate, la cele mai înalte cote de profesionalism.

Folosim numai materie primă de la cele mai prestigioase şi importante firme producătoare din domeniu cum ar fi Schuko, Sykon, Reynaers, Alumil, Aluprof, Profilco, Balkan, Veka, Rehau, Gealan, Lavaal, GU, Roto, Selve, Maco, SKS, Sital, Saint-Gobain, Glaverbel, etc.

Principala noastră preocupare este satisfactia clientilor. Suntem foarte conştienţi de faptul că aceasta nu e o lozincă, ci este principalul lucru ce serveşte interesului nostru de dezvoltare durabilă. Am constatat în decursul anilor că întotdeauna clienţii mulţumiţi se întorc la noi pentru alte lucrări, aducând de cele mai multe ori cu ei şi alţi viitori clienţi.

Executăm lucrări în principal în Bucureşti şi împrejurimi, dar şi în ţară sau în străinătate dacă e vorba de servicii care să justifice depalsarea.