TAMPLARIE. TERMOPAN. RULOURI. BALUSTRADE

Suntem un colectiv de profesionişti, cu locatia in Bucuresti, România cu înaltă calificare şi cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu, ce pot asigura realizarea unor lucrări cu un înalt grad de dificultate tehnică, satisfăcând cele mai înalte exigenţe ale clienţilor, atât din punct de vedere calitativ cât şi al termenelor.

Ai nevoie de ajutor cu un proiect? Contacteaza-ne!

Despre noi

Bine aţi venit!

Sunteţi pe mâini bune, pentru că seriozitatea şi calitatea produselor ne recomandă.

Suntem un colectiv de profesionişti, cu locatia in Bucuresti, România cu înaltă calificare şi cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu, ce pot asigura realizarea unor lucrări cu un înalt grad de dificultate tehnică, satisfăcând cele mai înalte exigenţe ale clienţilor, atât din punct de vedere calitativ cât şi al termenelor.  Vă stăm la dispoziţie cu o gamă foarte largă de produse asigurate “la cheie”, cu transportul şi montajul asigurate, la cele mai înalte cote de profesionalism. Oferim în principal produsul generic denumit „termopane„, „termopan„, acesta reprezentând tâmplărie din aluminiu, PVC sau lemn stratificat cu geam termopan.

Principala noastră preocupare este satisfacţia clientului. Suntem foarte conştienţi de faptul că aceasta nu e o lozincă, ci este principalul lucru ce serveşte interesului nostru de dezvoltare durabilă. Am constatat în decursul anilor că întotdeauna clienţii mulţumiţi se întorc la noi pentru alte lucrări, aducând de cele mai multe ori cu ei şi alţi viitori clienţi.

Folosim numai materie primă de la cele mai prestigioase şi importante firme producătoare din domeniu cum ar fi Schuko, Sykon, Reynaers, Alumil, Aluprof, Profilco, Balkan, Veka, Rehau, Gealan, Lavaal, GU, Roto, Maco, SKS, Sital, Saint Gobain, etc.

Deţinem programe informatice de proiectare şi optimizare de înaltă calitate şi productivitate, ce asigură pierderi minime de material, de aici rezultând preţurile competitive ale produselor noastre.

Suntem deschişi la orice fel de colaborare, oferind toate produsele şi sub formă finită, fără montaj, la preţuri foarte avantajoase. Dacă doriţi să vă montaţi singuri, vă asigurăm de tot  sprijinul, prin indicaţiile şi explicaţiile gratuite ale specialiştilor noştri.

Serviciile noastre

Tâmplărie din aluminiu

Tâmplărie din aluminiu cu geam termopan

Tâmplărie din PVC

Tâmplărie din PVC cu geam termopan

Tâmplărie din lemn

Tâmplărie din lemn stratificat cu geam termopan

Uşi de garaj automate secţionale şi tip rulou

In luctus aliquam nibh a pretium. Morbi auctor a mauris ac accumsan.

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare din aluminiu şi PVC suprapuse şi aplicate, acţionate cu şnur, panglică, manivelă, motor cu sau fără telecomandă

Glafuri

Glafuri şi pervazuri din aluminiu şi PVC

Plase contra insectelor

Plase contra insectelor(plase tantari) tip ramă cu balamale şi tip rulou cu acţionare orizontală sau verticală

Balustrade

Balustrade din aluminiu, orice culoare

Jaluzele

Jaluzele orizontale şi verticale într-o gamă extrem de largă de materiale şi culori

Locatie

Dr. Valea Argovei nr. 40, Bucureşti, Sector 6.

021.444.30.61
075.1200.185
office@pro-termopan.ro