Tamplarie >> Plase insecte >> Plase Rulou

PLASE TANTARI(CONTRA INSECTELOR) DE TIP RULOU

Plasele contra insectelor de tip rulou reprezintă cea mai elegantă soluţie de protecţie contra insectelor, în acelaşi timp reprezentând un mod deosebit de fiabil și durabil folosit la protectia contra unor tantari si insecte nedorite.

Firma noastră foloseşte exclusiv materiale pentru plase contra insectelor de tip rulou marca Sital, o marcă ce şi-a dovedit în decursul timpului calitatea excepţională, fiind practic cea mai fiabilă de pe piaţă. 

Se pot realiza plase rulou pentru ferestre, cu actionare pe verticală, sau pentru usi, cu actionare pe orizontală. Pentru usi, plasele rulou cu actionare pe orizontală, reprezintă cea mai elegantă modalitate de protecţie contra insectelor, fiind de preferat această soluţie plaselor rulou cu actionare pe verticală, care necesită aplecarea până la podea a persoanei care manevrează sita pentru închidere şi deschidere.

Există şi posibilitatea executării a astfel de plase cu actionare pe orizontală în două canate, adecvate pentru plase de mari dimensiuni, pentru usi duble, sau chiar balcoane mai mici.

Sita acestui tip de plasă se rulează într-o casetă protectoare din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, fiind limitată lateral de ghidaje cu perii. Pe timpul anotimpului friguros, sita se păstrează în casetă. 

Sita e confecţionată din fibră de sticlă, ignifugabilă, vopsită antistatic şi rezistentă la acţiunea razelor ultraviolete.