Tamplarie >> Plase insecte >> Plase Rulou

PLASE TANTARI(CONTRA INSECTELOR) DE TIP RULOU

Plasele contra insectelor de tip rulou reprezintÄ cea mai elegantÄ soluÅ£ie de protecÅ£ie contra insectelor, în acelaÅi timp reprezentând un mod deosebit de fiabil Èi durabil folosit la protectia contra unor tantari si insecte nedorite.

Firma noastrÄ foloseÅte exclusiv materiale pentru plase contra insectelor de tip rulou marca Sital, o marcÄ ce Åi-a dovedit în decursul timpului calitatea excepÅ£ionalÄ, fiind practic cea mai fiabilÄ de pe piaÅ£Ä. 

Se pot realiza plase rulou pentru ferestre, cu actionare pe verticalÄ, sau pentru usi, cu actionare pe orizontalÄ. Pentru usi, plasele rulou cu actionare pe orizontalÄ, reprezintÄ cea mai elegantÄ modalitate de protecÅ£ie contra insectelor, fiind de preferat aceastÄ soluÅ£ie plaselor rulou cu actionare pe verticalÄ, care necesitÄ aplecarea pânÄ la podea a persoanei care manevreazÄ sita pentru închidere Åi deschidere.

ExistÄ Åi posibilitatea executÄrii a astfel de plase cu actionare pe orizontalÄ în douÄ canate, adecvate pentru plase de mari dimensiuni, pentru usi duble, sau chiar balcoane mai mici.

Sita acestui tip de plasÄ se ruleazÄ într-o casetÄ protectoare din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, fiind limitatÄ lateral de ghidaje cu perii. Pe timpul anotimpului friguros, sita se pÄstreazÄ în casetÄ. 

Sita e confecÅ£ionatÄ din fibrÄ de sticlÄ, ignifugabilÄ, vopsitÄ antistatic Åi rezistentÄ la acÅ£iunea razelor ultraviolete.