REPARATII TÂMPLĂRIE

Tamplaria generic denumita "Termopan" dupa cum o cunoaste majoritatea dintre noi, din aluminiu sau PVC, necesita niste revizii periodice. Indiferent de cat de bine a fost realizat montajul, mai devreme sau mai tarziu, se va ajunge la necesitatea unor reglaje, iar acest lucru este normal.

Reglajul periodic se face la solicitarea clientului și trebuie să fie inclus in garanția tamplariei. Efectuarea acestuia regulată duce la prelungirea duratei de viață a tâmplăriei, la obținerea unui confort sporit, datorat etanșării corespunzatoare realizata astfel și a evitarii infiltratiilor sau patrunderii curentilor de aer.

Mare grija trebuie manifestata imediat după montajul ferestrelor, pentru că lucrările de tencuieli și reparații ale glafurilor din jurul ferestrei, pe interior si exterior, efectuate fara o minima protectie a feroneriei, poate duce la deteriorări grave ale acesteia, din cauza materialelor folosite la tencuială, care pot patrunde in mecanismul tijelor feroneriei. Aceste reparații este ideal sa se desfasoare cu geamul inchis, sau, daca acest lucru nu este posibil, sa se protejeze cu folie macar partea superioara a cercevelei, acolo unde se afla feroneria.

Experienta noastră de peste zece ani in domeniu, ne califica sa putem realiza orice fel de interventie în sensul repararii, gresarii, calării, și al reglajului oricarui tip de ferestre sau usi. Va putem oferi consultanta si interventii pentru orice fel de tamplarie. Putem modifica ferestre din simpla în dubla deschidere, schimbare completă a feroneriei, schimbare balamale, calari, inlocuire sticla sparta, sau inlocuire cu sticla performanta. Pentru persoane institutii sau firme ce doresc revizii periodice multianuale oferim discount.